Välkommen! rochette.se flyttar till reklamsaker.se ✦ Här hittar du bra och användbara reklamprylar till dina kampanjer och events.

Senaste produkterna

✅ Det upplysta alternativet för standardbannern ✅ Enkelsidig ekonomilösning för ljuslåda ✅ LED-lampor är integrerade på baksidan (block-out-material)
5 863 SEK/st
✅ Hängande banderoll för maximal exponering ✅ Lättvikt aluminiumram ✅ Snabb och enkel steg-för-steg installation
18 930 SEK/st
✅ Hängande banderoll för maximal exponering ✅ Lättvikts rör-formad aluminiumram ✅ Snabb och enkel steg-för-steg installation
7 633 SEK/st
✅ Hängande banderoll för maximal exponering ✅ Lättvikts rör formad aluminiumram ✅ Snabb och enkel steg-för-steg installation
15 196 SEK/st

rochette.se ✦ webshopen byter namn till ✦ reklamsaker.se

Reklamsaker är vad vi säljer, därför byter vi nu namn. Enklare för alla att komma ihåg!

Webshopen är uppdaterad och vi satsar på bra och användbara produkter till kampanjer, mässor och events.
Vi vill att varje reklamsak skall användas och uppskattas av mottagaren. Hos oss är du som kund viktig och vi vill att du skall känna dig trygg när du handlar från vår webshop.

Vårt utbud är väl valda produkter, välj bland flera produktgrupper med allt från små giveaways som är närproducerade till specialproduktioner direkt från fabrik.
Vi tycker utbudet av miljövänlig presentreklam är viktig för allas framtid. Slit och släng är ju inte bra i längden, det vet vi alla. Rådet från oss när du väljer din produkt, satsa på kvalité som håller länge så blir ditt budskap seriöst hos mottagaren.

Vi vet att varje kampanj, mässa eller event är viktig för dig som kund. Att välja rätt reklamsak avgör din synlighet, ingen vill förvinna i mängden. Vi har över 30 års erfarenhet inom presentreklam och hjälper gärna till med förslag.
Letar du efter en produkt som inte finns i webshopen, fråga oss gärna. Eftersom vi inte kan ha allt upplagt här, så finns det möjlighet att vi kan hjälpa dig ändå.

När du handlar av oss får du alltid ett digitalt korrektur för godkännande innan produktion. Vid specialproduktioner får du ett fysiskt prov skickat till dig och efter ditt godkännande startas tillverkningen.

Välkommen att kika runt i vår webshop, och har du någon fråga så tveka inte att kontakta oss. Ring 0320 - 749 00 eller skicka ett mail. Enkelt och bra, som sagt.

VÄLKOMMEN!

PS. För dig som letar efter arbetskläder till hotell - kontor - butik - serviceyrken - mässor - vård & omsorg - spa & salong, titta gärna in i vår andra webshop snyggpajobbet.se